Vi hjälper företag att optimera sin verksamhet genom att leverera kostnadseffektiva & funktionella lösningar med kommunikation & säkerhetsprodukter.

 

Nu söker vi en driven It-tekniker

Vi behöver förstärka vårt teknik avdelning för IT-system med ytterligare medarbetare.

Du måste självständigt kunna utföra dina uppdrag, samtidigt som du ingår vårt teknikerteam bestående av IT & Tele-tekniker.

Då du har mycket direktkontakt med våra kunder är det mycket viktigt att du känner dig bekväm med att på egen hand besöka företagskunder på plats för att lösa deras problem. Du är lyhörd för eventuellt mersälj, samtidigt som du är en utåtriktad och positiv person.

Du har flera års erfarenhet ,teknisk utbildning.Du skall ha goda kunskaper inom nätverk & routerteknik samt att du har kunskap inom Office 365 & hostade lösningar. Du har även tidigare arbetat med Microsoft Windows server system.

Vi arbetar med allt från små interna nätverk till rikstäckande företagslösningar. Du kommer att arbeta med allt från underhåll av befintliga nätverk & datorer till installation av nya serversystem och support.

Vi ser gärna att du är Cisco-certifierad.

Som personliga egenskaper är du målmedveten och vetgirig och har en stor vilja att lösa tekniska problem. Har stort engagemang och har en vilja att sträva framåt.

Lön: månadslön
Arbetstid: 100%
B-körkort är ett krav samt tillgång till egen bil.

Frågor angående tjänsten besvaras av Timo Haarala 010-199 81 83.
Din ansökan (personligt brev + meritförteckning) skickar du endast via mejl senast 2018.02.15 till rekrytering@diwiton.se
Ange även när du kan tillträda tjänsten.

Utvärdering av ansökningarna sker löpande under ansökningstiden.