Vi hjälper företag att optimera sin verksamhet genom att leverera kostnadseffektiva & funktionella lösningar med kommunikation & säkerhetsprodukter.

 

IT-TEKNIKER

 

Det går bra för Diwiton och vi söker nu ytterligare en person som ska jobba med installation, drift, support och underhåll av våra kunders IT-miljö, samt vara delaktig i arbetet med Diwitons egna driftmiljö och dess tjänster.

Du kommer framförallt att arbeta med Microsofts produkter och kommunikationslösningar så som brandväggar, nätverk, etc. Vi arbetar i team och fördelar uppgifter så att ditt arbete förblir intressant, utmanande och utvecklande. Du kommer att ha direktkontakt med kunderna för att rekommendera och installera nya lösningar.

Våra kunder uppskattar den noggrannhet och höga kvalité företaget och våra konsulter står för. Vi fokuserar på förebyggande åtgärder och långsiktiga lösningar, därför är det viktigt för oss att du delar dessa värderingar med oss.

Din erfarenhet: Vi vill att du har erfarenhet av i att arbeta som IT-konsult hos flera kunder, samt har lätt för att ta kontakt och kommunicera med kunder. Du har ett genuint intresse för IT/nätverk och en vilja att testa nya tekniska lösningar. Du är dock mer allround än specialist. Din erfarenhet gör också att du också skapar tids- och kostnadseffektiva lösningar för kund. Har du dessutom erfarenhet av att driva mindre egna uppdrag och aktuella Microsoft-certifieringar är det ett plus.

Du skall ha erfarenhet av:

Microsoft server och klient
Exchange
Routingteknik, brandväggsadministration samt VPN
BackupVMWare och Hyper V
Hostinglösningar
WAN
Office 365
Cisco
SQL

Personliga egenskaper Du gillar att arbeta med support och trivs även på fältet hos kund. Genuint intresse för IT och har en stark vilja att lösa kundens problem. Du är lugn och förtroendeingivande samt ger kunden en känsla av säkerhet och trygghet. Du är självständig och ansvarsfull.
Vi ser långsiktigt på våra anställda samt våra kunder och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens. Vi vill satsa på våra anställda långsiktigt och söker någon som går in med samma inställning.


Ansökan och frågor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Patrik Johansson 0101998107 Du ansöker genom att skicka ett mail till recruit@diwiton.se