Vi hjälper företag att optimera sin verksamhet genom att leverera kostnadseffektiva & funktionella lösningar med kommunikation & säkerhetsprodukter.

 

Vi behöver förstärka vårt säljteam med en butikssäljare.

 

Som butikssäljare ingår du i ett säljteam där din insats är avgörande. Du kommer att jobba i vår butik med demonstration/försäljning av telefoni och IT produkter. Vi ställer därmed krav på en hög aktivitetsnivå och stort engagemang där kunden är i centrum. Din uppgift är även att hjälpa kunder med olika former av tekniska problem, samt handha leveranser.  

Butiken är vårt företags ”Showroom”. Här säljer vi och demonstrerar vi produkter och då huvudsak telefoni & IT produkter.

Butiksarbetet består även i att hjälpa kunder med olika tekniska problem.
Du är lyhörd för eventuellt mersälj, samtidigt som du är en utåtriktad och positiv person.

Du har några års erfarenhet av liknande arbete.

Som personliga egenskaper har du stor social kompetens och har ett bra självförtroende samt att du har ett ekonomiskt sinne.
Du har även ett stort intresse för teknik.

Hos oss har du möjlighet att vara med och påverka arbetet och säkerställa att vi kommer att leverera en hög kvalité samt ha marknadens mest nöjda kunder.

Lön: månadslön
Arbetstid: Heltid vardagar
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Utvärdering av ansökningar sker löpande.

Din ansökan (personligt brev + meritförteckning) skickar du endast via mejl senast 28/2-2018 till rekrytering@diwiton.se.
Ange även när du kan tillträda tjänsten och eventuella löneanspråk.